Hoekwoning

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

De wijk De Meander in Markiezaten groeit verder! De nieuwste fase van Buurt 5 bestaat uit 13 hoek- en rijwoningen. Het zijn ‘MorgenWonen’-rijwoningen, in 2 woningrijen aan de oostkant van het plan. Het leuke aan deze hoekwoningen is dat ze woonklaar worden opgeleverd, na oplevering kun je direct snel verhuizen! De 4 hoekwoningen hebben een woonoppervlakte van circa 105 m2 en een achtertuin op het westen.

In aanbouw / bewoond

Hoekwoning

ca. 105 m2
4 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
Tuin
gezinsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

De gas- en energieprijzen stijgen hard in 2022. Iedereen merkt het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Lees wat de voordelen zijn!

image alt

Koopsom inclusief Woon-gereed pakket

Voor de woningen is een Woon-gereedpakket samengesteld. In de vrij op naam prijs is jouw nieuwe woning uiteraard voorzien van zonnepanelen en warmtepomp maar ook:

  • Praktisch ingerichte keuken met WHIRLPOOL apparatuur
  • PVC-vloer en behangklare, wit gespoten wanden op de begane grond en 1e verdieping
  • Antraciete vloerbedekking op de trappen
  • Badkamer met luxe sanitair, een fraai wastafelmeubel, een designradiator, een glazen douchewand en hoogwaardige vloertegels
  • Antraciete tapijttegels op de zolderverdieping