2 onder 1 kapwoning #041

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

In De Meander Buurt 4 komt deze schitterende 2 onder 1 kapwoning met tuin op het zuidoosten. Geniet jij hier straks van de zon? Daarnaast heeft deze woning een heerlijke leefruimte op de begane grond, doordat de woning al standaard is uitgebouwd aan de achterzijde.


Voor de aangebouwde stenen berging is ruimte op de oprit voor je auto. Ben jij ook zo gecharmeerd van de hoge ramen, de Franse balkons en de beige gevelstenen? Kom dan binnen en verken deze 2 onder 1 kapwoning.

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning #041

ca. 166 m2
4 kamers
vloerverwarming geheel
ca. 114 m2Tuin
Zuid, Oost

Overzicht wordt geladen..

image alt

Luchtwarmtepomp

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Buurt 4 hebben een luchtwarmtepomp. Een luchtwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst! 

image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.