2 onder 1 kapwoning #029

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Hoe fijn is een nieuwbouwhuis als bouwnummer 029 voor jou en je gezin? Weinig tot geen onderhoud, lekker geïsoleerd en met een tuin precies groot genoeg voor een gezellige barbecue met vrienden of familie. Dat klinkt goed!


De 2 onder 1 kapwoning heeft oranje gevelstenen, grote ramen en staat in een rustige straat. In het buurtje waar de woning staat grenzen de achtertuinen van de overige 2 onder 1 kapwoningen aan elkaar.

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning #029

ca. 145 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
1 Parkeerplaats
ca. 134 m2Tuin
Noord-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Luchtwarmtepomp

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Buurt 4 hebben een luchtwarmtepomp. Een luchtwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst! 

image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.