2 onder 1 kapwoning #023

€ 556.330 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

In De Meander Buurt 4 komt deze schitterende 2 onder 1 kapwoning. De woning heeft een heerlijke leefruimte op de begane grond en is al standaard uitgebouwd aan de achterzijde. Daarnaast heeft de woning een tuin op het zuiden waar jij straks kan genieten van de zon!


Voor de aangebouwde stenen berging is ruimte op de oprit voor je auto. Ben jij ook zo gecharmeerd van de hoge ramen, de Franse balkons en de lichte gevelkleur? Kom dan binnen en verken deze 2 onder 1 kapwoning.

Verkocht

2 onder 1 kapwoning #023

€ 556.330
ca. 166 m2
4 kamers
vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
ca. 106 m2Tuin
Zuid

Overzicht wordt geladen..

image alt

Luchtwarmtepomp

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Buurt 4 hebben een luchtwarmtepomp. Een luchtwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst! 

image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.

Alternatief aanbod