Zuidrand krijgt een vervolg

7 maart '22

Ben je ook zo gecharmeerd van de moderne architectuur van de woningen van De Zuidrand? Dan is er goed nieuws voor je als je op zoek bent naar zo'n ruime 2 onder 1 kapwoning. Het woningaanbod wordt binnenkort uitgebreid met nog eens 22 woningen.

image alt

De Zuidrand fase 4

In de ruime binnenbocht van de Markiezaatsweg wordt de lijn van moderne woningen van De Zuidrand doorgetrokken. In totaal bestaat de nieuwste fase uit 22 woningen. Net als in de vorige 3 fases zijn het prachtige woningen in een strakke architectuur, met hoge ramen, lichte gevelkleur voorzien van mooie houten details en er is een plat dak. Bovendien is er optioneel heel veel mogelijk. Bijvoorbeeld een grote uitbouw aan de achterzijde op de begane grond of wat denk je van een dakterras? De zonnige achtertuin kijkt vrij uit op het achterliggende gebied met veel groen en water. 

Woningaanbod
details

Aanmelden nieuwe fase

Heb je interesse in de nieuwste fase van De Zuidrand of greep je mis in de vorige? Meld je dan aan voor deze nieuwe woningen van Zuidrand fase 4. Blijft op de hoogte via nieuwsbrieven en lees alle beschikbare informatie over de 22 woningen op deze website. 

Aanmelden Zuidrand fase 4
  Planning
  Woningaanbod