Wat wordt het mooi!

19 mei '20

De Meander Noord fase 2 wordt een prachtige plek om te wonen. Kijk eens naar de impressies. Prachtig aan het water of liever aan groen? Stuk voor stuk zijn ze mooi van binnen en buiten, ga snel kijken! 

image alt

Kom wonen in de Meander

Een comfortabel nieuwbouwhuis aan het water of met een fijn grasveld voor je deur! Stuk voor stuk mooie nieuwbouwwoningen in de Meander. En wat wordt het mooi he?! De impressies zijn klaar!Interesse in zo'n fijne woning? Download je eigen brochure en vergeet niet jouw voorkeuren door te geven als morgen de verkoop start.

Bekijk de impressies
image alt

Download jouw eigen brochure

Heb jij een favoriete woning op het oog in de Meander Noord fase 2 Noord? Download dan de brochure van jouw favoriete woning met alle informatie die op dat moment beschikbaar is. Ga naar het woningaanbod, klik op jouw lievelingswoning en scroll naar onder. Klik op de knop “brochure aanvragen” en laat je gegevens achter. Na het invullen ontvang je van ons een e-mail met een link, waar je de door jou opgevraagde brochure kunt downloaden en eventueel kan uitprinten. Je kunt dit zo vaak herhalen als je zelf wilt!

Naar de woningen
  De woningen
  Heb jij al een financiële check