Buurt 5

Aanmelden Morgen Buurt 5 is gestart

20 april '22

Ben jij op zoek naar een betaalbare en duurzame woning in Markiezaten? Zo'n woning die én een snel bouwproces heeft én die woonklaar wordt opgeleverd? In Morgen Buurt 5 kan dat, de aanmelding is gestart!

image alt

Helemaal woonklaar voor jou

Klinkt het te mooi om waar te zijn? Nee hoor! Koop je in Morgen Buurt 5 een 2 onder 1 kapwoning of een rijwoning dan weet je zeker dat je er snel kunt wonen. De woningen worden behangklaar opgeleverd zodat je alleen nog maar de wanden hoeft te schilderen of te behangen. De vloer is al gelegd. Zo kun je snel na oplevering al verhuizen. Dat is handig!

Bekijk de woningtypes
image alt

Binnen één dag wind- en waterdicht

De optimaal duurzame woningen worden in  MorgenWonen fabriek geproduceerd. Het technische fundament van MorgenWonen is een industrieel platform. De woningen zijn samengesteld uit slimme bouwdelen: de platformelementen. De hoogwaardige all-in, kant-en-klare bouwdelen (fundering, vloeren, gevels, dak en trap) en units (badkamer, toilet, meterkast en installaties) worden plug & play gemonteerd op de bouwplaats. Bouwen wordt assembleren. Circa 6 weken voor oplevering organiseert MorgenWonen een inmeetdag. Dit is het moment dat er wat meer duidelijkheid is over het oplevermoment van de woningen.

Binnenkort meer over MorgenWonen.

  Meer nieuws
  Woningaanbod Buurt 5