Voorspoedige verkoop in Meanderhof

29 mei '24

Het gaat goed met de verkoop van de woningen in Meanderhof. Na de toewijzing op 11 april zijn de makelaars voortvarend uit de startblokken geschoten en zijn met de optanten verkoopgesprekken gevoerd. En met resultaat! Benieuwd naar de status van de verkoop en de opschortende voorwaarden?

Status opschortende voorwaarden

Voordat de aannemer gaat starten met de bouw, moet er aan verschillende voorwaarden worden voldaan. Dit worden de opschortende voorwaarden genoemd en deze zijn opgenomen in de aannemingsovereenkomst. Daarin is opgenomen dat we verwachtten dat uiterlijk per 1 januari 2025 aan deze opschortende voorwaarden zou zijn voldaan. Inmiddels kunnen we aangeven dat we hier behoorlijk wat tijdwinst behalen.

Zodra alle voorwaarden op groen staan, ontvang je van ons de zogenaamde ‘hoera-mail’. Als de notaris vervolgens beschikt over een volledig dossier, word je uitgenodigd voor transport.

Notariële overdracht

Zodra de ‘hoera-mail’ is verzonden, zal Notariskantoor Geleijns te Roosendaal de akte van de levering en de eventuele hypotheekakte kunnen passeren. Indien voor de aankoop een financiering benodigd is, kun je met jouw geldverstrekker afstemmen dat de hypotheekstukken naar de notaris verzonden worden.

De laatste 4 woningen van Meanderhof

Eerder gaven we aan, dat we met 4 woningen (bouwnummers 88 tot en met 91) nog niet in verkoop konden gaan vanwege onduidelijkheid over een strook grond. Daarover is inmiddels duidelijkheid. We verwachten half juni zo ver te zijn dat we de verkoopprocedure voor deze woningen opnieuw kunnen opstarten. Nadere informatie volgt via de website.

Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Wonen in Markiezaten? Bekijk het woningaanbod