Waar komen de volgende woningen?

9 januari '17

In het voorjaar van 2017 komen er in de Meander weer nieuwe 2-onder-1-kapwoningen en rij- en hoekwoning te koop. Deze woningen komen aan de Strandgaper en Kokkel te liggen. Ook weer vlakbij het kabbelende water van de Augustakreek. Heerlijk wonen dus tussen water en groen.

Op de situatiekaart hieronder zie je waar de volgende fase met nieuwbouwwoningen ligt. Zodra de verkavelingskaart met deze nieuwe woningen definitief is, laten we je dat weten.

Onder het kopje Woningen kun je meer zien en lezen over deze woningen, zoals bijvoorbeeld de prijsindicatie en grootte van de woningtypes.

Meld je (opnieuw) aan

Wil je op de hoogte gehouden worden over deze nieuwe woningen? Klik bij het kopje Woningen op het woningtype en schrijf je dan onderaan de pagina in als geïnteresseerde. We informeren je vanaf dan per mail over de laatste ontwikkelingen van dit plan.

Mocht je je eerder al eens hebben ingeschreven voor de woningen in de vorige fases? Schrijf je dan toch even opnieuw in. Alleen dan ontvang je de volgende nieuwsbrieven en weten we zeker dat we je niet onnodig blijven mailen als je toch geen interesse meer hebt.