Welke woning plaats jij in je winkelmandje?

6 juli '22

Het is zover! De eerste 37 gloednieuwe woningen van De Meander Buurt 5 zijn in verkoop Alles wat je nodig hebt om je keuze te maken vind je in jouw account van Mijn Eigen Huis. Welke woning past bij jou?

image alt

Geef je voorkeuren door

Ga er eens goed voor zitten en bekijk alles goed. Geef daarna online maximaal 5 voorkeuren door via jouw account. Wil je een andere volgorde of een woning toevoegen of verwijderen uit je lijstje? Dat kan! Aanpassen tijdens de inschrijfperiode kan tot 13 juli 17:00 uur. De uitslag van de toewijzing krijg je uiterlijk donderdag 14 juli in je mailbox. In jouw account van Mijn Eigen Huis zie je dan of je een woning toegewezen hebt gekregen of dat je op de reservelijst staat.

Voorkeuren doorgeven
13 juli 2022

Inschrijven tot 13 juli

Jouw bouwnummer voorkeuren geef je door tot 13 juli 17:00 uur. Welke woningen zet jij in je top 5?

image alt

Ga kijken in de modelwoning van MorgenWonen

MorgenWonen heeft een modelwoning in Ede ingericht die je kunt bezoeken op donderdag 7 juli. Tussen 11:00 en 14:00 uur zijn wij aanwezig om je rond te leiden en om antwoord te geven op al jouw vragen over deze woningen en de vele mogelijkheden die er zijn. Je stelt al jouw (technische) vragen aan de makelaars van MorgenWonen en Volker Wessels. 

Wil je de modelwoning bezoeken? Meld je dan aan.

Aanmelden kijkdag
  Bekijk de woningen
  Mijn Eigen Huis