Impressie rij- en hoekwoningen de Meander

Alles online te vinden

20 oktober '16

Het duurde even, maar vandaag start de verkoop van 24 nieuwe woningen in de Meander. Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Ook het doorgeven van je voorkeuren gaat via een digitaal inschrijfformulier. De link naar dat formulier heb je per email van ons ontvangen als je ingeschreven stond voor deze woningen. Dat scheelt je weer een ritje naar de brievenbus om het formulier in te leveren.

Geef je voorkeuren door

Op een speciale verkooppagina staan onder andere de verkooptekeningen, afwerking en sanitairdocumentatie van jouw favoriete woning. Geef daarna je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met woensdag 26 oktober. Later die week vindt de toewijzing plaats. 

Persoonlijk een brochure ophalen?

Mocht je liever persoonlijk een brochure ophalen? Dat kan natuurlijk ook nog. Bij de Rabobank aan de Jacob Obrechtlaan 1 in Bergen op Zoom kun je vandaag vanaf 18.00 tot 20.00 terecht om de verkoopbrochure op te halen en eventueel vragen te stellen over de woningen.

Zie jij je jezelf hier al wonen?

In de Meander woon je niet in een doorsnee wijk, maar in een leuke woonbuurt met veel groen én water. Een plek waar het heerlijk spelen en opgroeien is. En ook nog vlakbij de basisschool, sportvelden en een grote supermarkt.
Aan de Oester komen twaalf 2-onder-1-kapwoningen met garage die uitkijken over het water in de Augustakreek. Aan de boomrijke Zuiderdreef komen 12 rij- en hoekwoningen met diepe tuinen op het westen.

Voor welke woning je ook gaat, je hebt hier een nieuw huis met alle gemak en comfort van nu met vloerverwarming op de begane grond of zonnepanelen op het dak.

  Meer over de toewijzing
  Naar de verkoopstukken