Vergunning is verstrekt

21 februari '17

De omgevingsvergunning voor de bouw van de 24 woningen aan de Strandgaper en Kokkel in De Markiezaten is verstrekt!

Alle seinen op groen

Bijna alle seinen om met de bouw te kunnen starten, stonden op groen. Het wachten was nog op de omgevingsvergunning (de vroegere bouwvergunning). Zonder vergunning namelijk geen bouw. 

De afgifte hiervan heeft helaas wat langer geduurd dan we eerder hadden verwacht. Maar de gemeente heeft gisteren de omgevingsvergunning verstrekt. Nu volgt de wettelijke 6-weekse inzage termijn. Zonder bezwaren betekent dit dat de vergunning dan medio april onherroepelijk is.

"Zodra de omgevingsvergunning onherroepelijk is, sturen wij alle kopers zo snel mogelijk een brief waarin onder andere staat wanneer de bouw exact start en wanneer ze naar de notaris kunnen" beloofd Martijn Vogelaars, verkoopmanager bij BPD.

Koperskeuzes

Maar in tussentijd hoeven de kopers niet stil te zitten. Zij hebben vanaf eind januari een persoonlijk gesprek met de kopersbegeleider. Tijdens dit gesprek kunnen kopers hun woonwensen bespreken en is er tijd om de keuken- en sanitairshowrooms te bezoeken. Bouwbedrijf van Grunsven gaat daarna de benodigde bouwmaterialen bestellen en de bouwplaats inrichten zodat in juni de schop de grond in kan.