11 mei 2020

Online start verkoop Zuidrand fase 2

Op maandag 11 mei start om 14:00 uur de online verkoop van de 8 woningen aan de Zuidrand. Tijdens de inschrijfperiode geef je maximaal 5 voorkeuren door via jouw account van Mijn Eigen Huis. Hoe dat werkt leggen we je graag uit!

image alt

Meld je aan als belangstellende

Heb je interesse voor deze 8 prachtige 2 onder 1 kapwoningen of greep je net mis bij de eerste woningen van de Zuidrand fase 1? Meld je dan (opnieuw) aan. Heb jij je al eerder aangemeld als belangstellende voor de woningen van de Zuidrand fase 1? Meld je dan toch opnieuw aan want alleen dan ontvang je op maandag 11 mei een nieuwsbrief. In die mail staat dan een link naar een speciale pagina waarop we het online traject uitleggen en wat je moet doen om je voorkeuren door te geven. 

Ben je nog niet aangemeld of heb je nog geen account? Geen probleem! Maak snel een account aan van Mijn Eigen Huis. Zo ben je goed voorbereid, hoef je niets te missen en ontvang je op 11 mei de nieuwsbrief. 

Maak een account aan
image alt

Verkoopprocedure

Als op 11 mei de verkoop start heb je tot maandag 18 mei 17:00 uur de tijd om maximaal 5 voorkeuren door te geven. Daarna worden alle inschrijvingen verzameld en de woningen toegewezen. Op dinsdag 19 mei is de uitslag van de toewijzing zichtbaar in je Mijn Eigen Huis account én je ontvangt een e-mail met het positieve of helaas minder goede nieuws voor jou. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij enkele criteria.

Ben je al als belangstellende geregistreerd voor fase 1 en wil je voorkeuren doorgeven van fase 2, dan geldt de aanmelddatum van fase 1.

Verkoopprocedure

Financiële check

6 mei '20

Als je straks een woning in de Zuidrand koopt dan is de financiering een belangrijk onderdeel bij de aankoop van je nieuwe thuis. Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers van de Zuidrand? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop start. Lees waarom een financiële check in jouw voordeel kan werken.

Alles de financiële check
  Mijn Eigen Huis
  Woningen