20 mei 2020

Online start verkoop

Op woensdag 20 mei start om 14:00 uur de online verkoop van de 26 fijne 2 onder 1 kapwoningen in de Meander Noord Fase 2. Alle documenten zijn vanaf die dag te bekijken en geef je jouw voorkeur(en) door. Bereid je alvast voor!

image alt

Meld je aan als belangstellende

Heb jij je al aangemeld als belangstellende voor de woningen van de Meander Noord Fase 2? Dan ontvang je op woensdag 20 mei een nieuwsbrief met link naar een speciale pagina waarop we het online traject uitleggen en wat je moet doen om je voorkeuren door te geven. Vergeet je niet om een financiële check te regelen?

Ben je nog niet aangemeld of heb je nog geen account? Geen probleem! Maak snel een account aan van Mijn Eigen Huis. Zo ben je goed voorbereid, hoef je niets te missen en ontvang je op 20 mei de nieuwsbrief. 

Maak een account aan

Verkoopprocedure en toewijzing

13 mei '20

Als de verkoop start heb je tot woensdag 27 mei 17:00 uur de tijd om maximaal 5 voorkeuren door te geven. Daarna worden alle inschrijvingen verzameld en de woningen toegewezen. Op donderdag 28 mei is de uitslag van de toewijzing zichtbaar in je Mijn Eigen Huis account én je ontvangt een e-mail met het positieve of helaas minder goede nieuws voor jou. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij enkele criteria. 

Verkoopprocedure
  Verkoopprocedure
  Woningen