Bepaal je indeling

28 december '21

Waar komt jouw bank of de eettafel te staan? En wie kiest welke slaapkamer? De woningplattegronden van Buurt 4 zijn klaar. We hebben ze vast ingedeeld en delen tips voor een leuke tips met je. Dan heb je vast een goed beeld van hoe je jouw nieuwe woning kunt richten!

image alt

De woningplattegronden

Het indelen van je nieuwe huis is altijd lastig op basis van een plattegrond. Daarom hebben wij vast een standaard indeling voor je uitgewerkt. Zodra de verkoop start zijn ook de verkooptekeningen en 'optietekeningen' beschikbaar. Op een optietekening worden ook de meest gekozen opties getoond. Bekijk de woningen en de bijbehorende plattegronden.

Bekijk de woningplattegronden

Tips voor je interieur: zichtlijnen

Wat is er nu leuker dan nu al dromen over de inrichting van je toekomstige woning? Je bent er vast al dagelijks mee bezig. Maar misschien denk je daarbij niet direct aan de ‘zichtlijnen’. Wist je dat deze namelijk een belangrijke invloed hebben op de beleving van een ruimte? Wat zichtlijnen precies zijn en hoe je de juiste zichtlijnen creëert in je interieur, daarover vertellen binnenhuisarchitecten Jessy en Jorine je graag alles. Luister snel en doe je voordeel met hun interieurtips!

Licht en zicht

Door de hal af te sluiten met een deur van glas lijkt een kleine hal groter, kun je verder kijken en zorg je voor meer licht. Het effect van ‘licht en zicht’ kun je ook creëren door de deur van de hal zoveel mogelijk open te zetten. Stylingtip van Jessy; plaats aan het einde van een zichtlijn een mooi item, zoals een plant of schilderij, waar je blij van wordt. Bekijk de video voor nog meer leuke tips over hoe jij de zichtlijnen in jouw nieuwe woning optimaal kunt laten lopen.

Welke woningen komen er? Woningaanbod
Woning kopen in Buurt 4? Uitleg Woning Kopen