Tipje van de sluier, een paar conceptbeelden van Buurt 4

28 oktober '21

Ben jij ook zo benieuwd naar de koopwoningen in Buurt 4? Om je een betere indruk te geven van de woningen zijn de eerdere schetsen uitgewerkt tot gave impressies. Die hebben we in concept ontvangen, ze moeten hier en daar nog wat bijgeschaafd worden maar we konden niet wachten om er alvast een paar met met je te delen. De definitieve beelden volgen later. Ontdek nu al hoe mooi het wordt!

Zoek de overeenkomsten en verschillen

Het aanbod van Buurt 4 bestaat in totaal uit 59 woningen. Om je te helpen een keuze te maken kun je op een eenvoudige manier de kenmerken van de rijwoningen, de 2 onder 1 kapwoningen en de vrijstaande woningen vergelijken met elkaar. Welke woning past bij jou?

Zo doe je dat
image alt

Wat kun je verwachten de komende periode?

De voorbereidingen van Buurt 4 zijn in volle gang en de volgende stap die we hopelijk al snel met je delen zijn de definitieve exterieurbeelden, de interieurimpressies en natuurlijk de woningplattegronden. Je wilt uiteraard ook weten hoe ze er van binnen uit komen te zien en hoe de indeling is. En natuurlijk mag een digitale brochure dan ook niet ontbreken.

Zodra we meer informatie hebben vind je alles op deze website en bij het woningaanbod. Ben je aangemeld voor de nieuwsbrief en heb je je ingeschreven voor deze nieuwe projectfase? Dan ontvang je automatisch bericht in je mailbox! Zo niet? Meld je dan snel aan en mis niets.

  Meer nieuws
  Woningen