Kom binnen in de woningen van Zuidrand fase 4

14 april '22

Kom binnen in de prachtige woningen van Zuidrand fase 4. Ga van de woonkamer naar de keuken en vervolgens naar boven. Loop door de slaapkamer en bekijk de badkamer. Vergeet je niet het uitzicht aan de achterzijde te bekijken? Ontdek hoe mooi en ruim deze 2 onder 1 kapwoningen zijn.

De impressies zijn klaar

De woningen van Zuidrand fase 4 zijn prachtig! De impressies die we hebben laten maken zijn binnen en vind je allemaal wij het woningaanbod en in een mooie panoramatour.

image alt

Mooi van binnen én van buiten

Wat zijn ze mooi, die woningen van Zuidrand! We hebben panoramabeelden van het interieur gemaakt zodat je letterlijk rond kunt kijken in verschillende ruimtes. Ga snel kijken en ontdek of deze woning is wat jij zoekt! Vergeet ook niet naar buiten te lopen en te genieten van het uitzicht!

Bekijk alle woningen
image alt

Maak alvast een wensenlijst

Weten wat de verschillen en overeenkomsten zijn van de 2 onder 1 kapwoningen van Zuidrand fase 4? Bekijk de woningen, vergelijk ze met elkaar en maak een wensenlijst van jouw favoriete bouwnummers. Als binnenkort de verkoop start dan geef je heel eenvoudig je voorkeuren door vanuit de wensenlijst. Welke is jouw favoriet!

Woningaanbod

Verwachte start verkoop

Naar verwachting start de verkoop van deze woningen binnenkort al. De precieze datum volgt zodra we alle stukken compleet hebben. Ben je geabonneerd op de nieuwsbrief van Markiezaten? Dan ontvang je via e-mail een bericht als de datum bekend is. 

  Planning
  Woningaanbod