ADVERTENTIE - Rabobank helpt je bij je financiële check!

23 april '21

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers in De Kievitsbloem? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop van De Kievitsbloem is gestart. De Rabobank bied je de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.

Hoe werkt het?

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar zodra jij je voorkeuren doorgeeft. Je kan deze financiële check gemakkelijk laten uitvoeren door een financieel adviseur van de Rabobank. Aan deze financiële check zijn bij de Rabobank geen kosten verbonden.

Financieel adviseurs Martin, Anoushka en Femke van de Rabobank zijn nauw betrokken bij het nieuwbouw project de Markiezaten. Ze gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat je weloverwogen een keuze kunt maken.

Neem contact op met één van de adviseurs

Bel of WhatsApp een van onderstaande Rabobank adviseurs en maak vandaag nog een afspraak voor een gratis financiële check.

  • Martijn de Ruiter 06 12912921
  • Anouschka Ernest 06 12591840
  • Femke van der Stel 06 23595504

Of stuur een e-mail
Kijk ook eens op de website van Rabobank.

Financiële check aanvragen
Adviseurs
  Alles over de financiële check
  Bekijk de woningen