Prijzen definitief voor Kievitsbloem buurt 3

16 april '21

Heb je jouw zinnen gezet op een mooie woning in buurt 3 van Kievitsbloem dan wil je natuurlijk ook weten wat ze gaan kosten. De definitieve prijzen zijn vastgesteld en hebben we allemaal bij het woningaanbod geplaatst. Interesse in van zo'n prachtige woning in Bergen op Zoom?

image alt

Hoe ziet jouw wensenlijst eruit?

Per woning is nu bekend wat de definitieve prijs is. Dat maakt de informatie die je nodig hebt om een keuze te maken compleet. Het enige wat je nu kunt doen voor de verkoop start is een financiële check bij de bank opvragen. Zo weet je zeker of je jouw favoriete woning ook kunt financieren en het vergroot jouw kans op een woning. Wat het precies inhoudt lees je op de pagina financiële check. Heb jij je wensenlijst met bouwnummers al gemaakt?

Bekijk de prijzen

Binnenkort start de verkoop

De verkoop van de 53 woningen start binnenkort. We moeten nog wat puntjes op de i zetten en hopen je snel meer te vertellen over de exacte datum. Het inschrijfproces is volledig digitaal. Dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online kunt doorgeven als de verkoop is gestart, via jouw Mijn Eigen Huis account. Je hebt dan een week de tijd om jouw voorkeuren door te geven. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. Je krijgt per mail te horen of jij een woning toegewezen hebt gekregen en je ziet de uitslag van de toewijzing in jouw account van Mijn Eigen Huis.  

Tip: Nu je weet wat de koopsom van jouw favoriete woning is, is het verstandig om een financiële check te doen. Je vergroot hiermee de kans op een woning. Wat houdt dat precies in en waarom zijn jouw kansen dan groter? We vertellen het je graag op de pagina over de financiële check.

  Financiële check
  Woningen