Open Huis Zuidrand

28 september '22

Ben jij ook zo gecharmeerd van de woningen aan De Zuidrand? Kom dan eens kijken bij fase 3. De woningen van die fase zijn bijna opgeleverd en bij 2 woningen staat op 1 oktober de deur open. Je bent van harte welkom om vrijblijvend binnen te lopen!

image alt

Waar en hoe laat?

Op zaterdag 1 oktober ervaar je zelf hoe ruim deze prachtige 2 onder 1 kapwoningen zijn en wat een fantastisch uitzicht de woningen hebben! Er zijn diverse optiemogelijkheden én de lage energiekosten door de nieuwste duurzaamheidsvoorzieningen zijn een goed vooruitzicht!

Bij bouwnummer 9 en 10 van Zuidrand fase 3 staat de deur open tussen 11.00 en 15.00 uur. De straatnaam is Oostmoer 33 en 34 in Bergen op Zoom. Onze makelaars zijn aanwezig voor al jouw vragen en uitleg. Zien we je dan?

Locatie
image alt

Energiezuinige woningen in Markiezaten

De gas- en energieprijzen stijgen hard in 2022. Iedereen merkt het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. In de nieuwste fases van De Meander vind je de nieuwste duurzame voorzieningen en daarmee zijn de woningen zéér energiezuinig. Dat is mooi meegenomen!

Een woning kopen. Zo werkt het!

Wil je meer weten over hoe het kopen van een woning in dit project in zijn werk gaat? En ben je benieuwd naar hoe de toewijzing verloopt? Lees dan gauw verder op de pagina Woning kopen . Hier kun je alle stappen van het proces lezen. Tip: bekijk ook de videoserie over het kopen van een nieuwbouwwoning. Dan ben je helemaal voorbereid!