Online kopen en het belang van een financiële check

5 augustus '20

Hoe fijn is het als je weet wat je kunt verwachten als de online verkoop van de woningen van de Meander Noord fase 3 start. We bereiden je alvast voor zodat ook jij er klaar voor bent! Lees alles over een financiële check en online een woning kopen.

image alt

Waarom een financiële check

Nu de prijzen van de 18 laatste 2 onder 1 kapwoningen van De Meander Noord definitief zijn, kan je jouw financiële check vast gaan aanvragen. Die heb je dan alvast in huis als de verkoop gaat starten. Als het zover is dan kun je deze uploaden in jouw account van Mijn Eigen Huis. Een financiële check kan namelijk in jouw voordeel werken bij de toewijzing. Lees wat het is en hoe je er aan komt. 

Alles over de financiële check
image alt

Online een nieuwbouwwoning kopen

Als de verkoop is gestart geef je straks online maximaal 5 voorkeuren door via jouw account van Mijn Eigen Huis. Tijdens de inschrijfperiode kun je jouw voorkeuren zo vaak als je wilt aanpassen. Daarna worden de woningen toegewezen op basis van verschillende voorwaarden en ontvang je de uitslag van de toewijzing in je mailbox en in jouw account. Heb je woning toegewezen gekregen dan volg je het online koopproces en teken je uiteindelijk ook de contracten online. Dat kan thuis aan de keukentafel of bij de makelaar als je dat liever wilt.

  Financiële check
  Mijn Eigen Huis