Omgevingsvergunning Zuidrand fase 4 onherroepelijk!

7 september '22

Goed nieuws voor alle kopers en belangstellenden van een woning in Zuidrand fase 4. In juni heeft Gemeente Bergen op Zoom de omgevingsvergunning verleend voor Zuidrand fase 4. Vanaf die datum is daarmee dan ook de bezwaartermijn ingegaan. Ondertussen hebben wij het goede bericht ontvangen dat er geen bezwaren zijn gemaakt en daarmee is de omgevingsvergunning onherroepelijk geworden! Gemeente Bergen op Zoom heeft hiermee toestemming gegeven voor de bouw van de 22 woningen van Zuidrand fase 4!

Opschortende voorwaarden

Voordat de aannemer gaat starten met de bouw, moet er aan verschillende voorwaarden worden voldaan. Dit worden de opschortende voorwaarden genoemd en deze zijn opgenomen in de aannemingsovereenkomst. Een onherroepelijke omgevingsvergunning is een van de opschortende voorwaarden. De andere opschortende voorwaarden zijn:

  • (Minstens) 70% van de woningen is verkocht.
  • De grond is bouwrijp, oftewel: geschikt om op te bouwen.
  • Woningborg heeft planacceptie verstrekt

Verkoopupdate Zuidrand fase 4

Inmiddels zijn er 6 woningen verkocht, staat er 1 tekenenafspraak gepland en is er 1 woning onder optie. De overige woningen zijn vrij. Is jouw droomwoning momenteel vrij? Vraag dan direct een optie aan via de website. Dit doe je heel gemakkelijk door bij jouw favoriete bouwnummer op de button 'Optie aanvragen' te klikken. Je doorloopt vervolgens enkele stappen waarin je jouw gegevens invult en een account aanmaakt als je dat nog niet eerder hebt gedaan. Op werkdagen hoor je binnen 24 uur of de woning aan jou is toegewezen. 

Naar woningaanbod
Wanneer gebeurt wat? Planning Zuidrand
Hier wonen? Bekijk het woningaanbod