Omgevingsvergunning Meanderhof onherroepelijk

3 mei '24

Goed nieuws voor alle kopers en belangstellenden van een woning in Meanderhof. Begin maart heeft Gemeente Bergen op Zoom de omgevingsvergunning verleend voor de woningen in Meanderhof. Vanaf die datum is de bezwaartermijn ingegaan. Ondertussen hebben wij het goede bericht ontvangen dat er geen bezwaren zijn gemaakt en daarmee is de omgevingsvergunning onherroepelijk geworden! Gemeente Bergen op Zoom heeft hiermee toestemming gegeven voor de bouw van Meanderhof in Markiezaten.

Alle woningen onder optie

Op 18 april zijn de woningen in Meanderhof toegewezen en op 26 april zijn de eerste contracten getekend. 

Op dit moment zijn alle woningen in Meanderhof onder optie. Is jouw favoriete woning momenteel onder optie en sta je nog niet ingeschreven? Schrijf je dan in als reserve kandidaat. Dit doe je heel gemakkelijk door bij jouw favoriete bouwnummer op de button 'Zet me op de wachtlijst' te klikken. Indien het bouwnummer vrij komt, dan wijzen wij deze opnieuw toe aan 1 van de kandidaten op de reservelijst. Sta jij bovenaan de lijst, dan nemen wij contact met je op. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

Bekijk woningaanbod

Noordrand: 12 woningen in voorbereiding

Tussen Meanderhof en Kievietsbloem in Markiezaten ligt Noordrand. Deze fase bestaat uit 12 twee-onder-een kapwoningen. De voorbereidingen van Noordrand zijn in volle gang en we verwachten voor de zomer in verkoop te gaan met deze fase.

Ga voor meer informatie naar het woningaanbod en meld je alvast aan als belangstellende. We houden je dan op de hoogte van het laatste nieuws en ook krijg je bericht zodra de verkoop is gestart.

Aanmelden als belangstellende
Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Wonen in Markiezaten? Bekijk het woningaanbod