Nieuw woningaanbod in Markiezaten

4 december '23

We hebben goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar een nieuwbouwwoning in Bergen op Zoom. Er komt nieuw woningaanbod aan in Markiezaten: Meanderhof bestaat uit 34 woningen, waaronder levensloopbestendige woningen en verschillende type hoek- en rijwoningen.

Meteen klaar om te wonen

Alle woningen worden ontwikkeld via het MorgenWonen-concept. Een innovatief en duurzaam woonconcept. De woningen worden opgebouwd uit hoogwaardige, kant en- klare bouwdelen die in de fabriek worden gemaakt. De bouw op locatie is hierdoor alleen nog een kwestie van monteren.

De woningen worden bijna volledig afgewerkt opgeleverd. We leveren de woning niet compleet afgewerkt op, omdat we jou nog de vrijheid willen geven om jouw woning naar eigen wens af te werken. Lees meer over MorgenWonen via onderstaande button.

Meer over MorgenWonen
image alt

Welk woningtype past bij jou?

Meanderhof bestaat uit 34 woningen waaronder: 

  • 15 levensloopbestendige woningen
  • 5 hoek- en rijwoningen type B
  • 14 hoek- en rijwoningen type A

De woningen hebben een woonoppervlakte tussen de 105 en 119 m2. Bekijk bij het woningaanbod de verschillende woningtypes en lees meer over de verschillende kenmerken per woningtype. Bekijk ook de kavelkaart onderaan de pagina. Hierop zie je de ligging van de verschillende woningtypes, alle woningen zijn gelegen aan het plein.

Schetsen, prijsindicaties en concept plattegronden

Op dit moment is bekend wat (ongeveer) de prijzen worden per woningtype. Zo kun je alvast zien of er een woningtype tussen zit dat bij jouw budget past. Er wordt ondertussen hard gewerkt aan de uitwerking van de definitieve prijzen per bouwnummer.

De schetsen van de woningen geven je alvast een beeld bij hoe de woningen er ongeveer uit komen te zien. Bij het woningaanbod hebben we ook concept plattegronden per woningtype geplaatst. We vinden het belangrijk om zo vroeg mogelijk informatie te geven bij de oriëntatie op een nieuwe woning en daarom wachten we niet met communiceren op de definitieve plattegronden. Het zijn nog conceptversies, dus er kunnen hier en daar nog wat kleine wijzigingen voorkomen in de plattegronden.

Bekijk woningaanbod

Interesse? Meld je snel aan

Naar verwachting gaan de woningen van Meanderhof in het voorjaar van 2024 in verkoop. Heb je interesse? Dan is het belangrijk dat je je alvast aanmeldt onder jouw favoriete woningtype. Je aanmelddatum wordt dan geregistreerd, en kan straks een belangrijke rol spelen bij de toewijzing. Daarnaast word je automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws.

Meer over de toewijzingsprocedure
Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Voortgang op de bouwplaats Bouwupdate rijwoningen