Nieuw aanbod in De Meander

7 oktober '19

Het was even stil met nieuw woningaanbod in de wijk De Meander maar daar komt verandering in. Aan de Markiezaatsweg komen moderne 2 onder 1 kapwoningen. In totaal komen aan de Zuidrand 14 van deze woningen. 

image alt

Moderne 2 onder 1 kapwoningen De Zuidrand

Aan de zuidrand van de Markiezaatsweg in Bergen op Zoom komen in totaal 14 modern vormgegeven 2 onder 1 kapwoningen. Bedaux De Brouwer Architecten heeft 2 types uitgewerkt waarbij de ene woning de mogelijkheid voor dakterras aan de voorzijde van de woning heeft en de andere aan de achterzijde. Standaard zijn 2 parkeerplaatsen en een houten berging. Een carport of garage is optioneel. Alle woningen hebben een complete keuken en badkamer. Uiteraard zijn ze gasloos, hebben een luchtwarmtepomp en zonnepanelen.

Zuidrand Fase 1 bestaat uit 6 woningen en de verwachte start verkoop is begin 2020. De overige 8 van Fase 2 zijn daarna aan de beurt. 

Bekijk de woningen van fase 1

Impressies en plattegronden

Op dit moment worden de woningimpressies en plattegronden verder uitgewerkt en hopen we je snel veel meer te kunnen laten zien. Heb je interesse in zo'n mooie woning? Meld je dan alvast aan als belangstellende. Dat doe je bij het woningaanbod.

Woningaanbod
Heb jij al een account? Mijn Eigen Huis
Hier wonen? Meld je aan