Start verkoop hoek- en rijwoningen Buurt 5 - fase 1b

6 oktober '22

Er is nieuw aanbod in Morgen Buurt 5! In totaal 13 energiezuinige hoek- en rijwoningen die in korte tijd woongereed worden opgeleverd. Geproduceerd in de fabriek van MorgenWonen, comfortabel en duurzaam wonen in de geliefde wijk De Meander in Bergen op Zoom. Meld je aan als belangstellende want de verkoop start al op 10 oktober!

10 oktober 2022

Start verkoop!

BELANGRIJK: De verkoop van deze fase start op 10 oktober. Heb je je al eerder aangemeld Morgen Buurt 5? Meld je dan wel opnieuw aan als belangstellende voor deze nieuwe fase. Wij houden bij de toewijzing rekening met jouw eerder aanmelding.

image alt

Verkoopprocedure

Als op 10 oktober om 10:00 uur de verkoop start dan heb je tot 14 oktober 12:00 uur de tijd om maximaal 5 voorkeuren door te geven. Daarna worden alle inschrijvingen verzameld en de woningen toegewezen. Op 14 oktober rond 17:00 uur is de uitslag van de toewijzing zichtbaar in jouw account én je ontvangt een e-mail met het positieve of helaas minder goede nieuws voor jou. 

Log in op jouw account en bekijk nu al de verkoopstukken!

Verkoopprocedure

Financiële check

Als je straks een woning in de Morgen Buurt 5 fase 1b koopt dan is de financiering een belangrijk onderdeel bij de aankoop van je nieuwe thuis. Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers van deze fase? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop start. Lees waarom een financiële check in jouw voordeel kan werken.

Alles de financiële check
image alt

Waar vraag je de financiële check aan?

Een financiële check vraag je aan bij jouw hypotheekverstrekker. Wil je een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek met financiële check met bijvoorbeeld de Rabobank? Neem dan contact op via [email protected] of plan direct een financiële check in. Of neem contact op met je eigen bank of financieel adviseur.

De adviseurs van de Rabobank denken graag met je mee. Want wist je dat de volgende zaken impact kunnen hebben op jouw maandlasten:

  • Heb je al een koopwoning? Dan is de kans groot dat je overwaarde hebt. Deze overwaarde kun je investeren in je nieuwe woning, waardoor je je nieuwe hypotheekbedrag kunt verlagen;
  • Of heb je een bestaand aantrekkelijk rentecontract? Wat zijn hiervan de voorwaarden? Misschien kun je ook dit contract meenemen naar je nieuwe woning;
  • Een nieuwbouwwoning betekent automatisch duurzaam wonen en lagere energielasten. Wat betaal jij nu aan energielasten? Dat kan maandelijks veel geld schelen.
  • Ben je starter? Dan kun je een gedeelte van de woning aflossingsvrij financieren.

Laat je door een adviseur goed informeren wat jouw mogelijkheden zijn. De adviseurs van de Rabobank gaan graag met je in gesprek. Ook kun je zelf ter voorbereiding al een hypotheekberekening doen. 

Plan een financiële check
  Groenhypotheek
  Woningen