Nieuw aanbod: De Meander Noord fase 3

29 juni '20

De 2 onder 1 kapwoningen van De Meander Noord fase 2 zijn zo geliefd dat nu versneld nóg eens 18 van dezelfde woningen binnenkort al in verkoop gaan. Nog een kans op zo'n fantastische woning aan het water of aan een brede groenstrook!

image alt

Wonen aan het water

Wat heerlijk zo'n vlonder aan de Augustakreek in je achtertuin! Met je voeten in het water of dobberend op een bootje op zomeravonden. En in de winter als er ijs ligt bind je er je schaatsen onder. Alle seizoenen plezier! Deze gasloze woningen met bouwnummers 7 t/m 14 worden gebouwd in een traditionele architectuur, met rode, bruine of witte gevelstenen. Standaard is er een aangebouwde garage en de achtertuin ligt recht op het zuiden. Fantastisch toch?

Bekijk de woningen aan het water
image alt

Groen voor de deur

In de vervolgfase in De Meander Noord komen in totaal nog 10 woningen die aan de voorkant uitkijken op een brede groenstrook. De 2 onder 1 kapwoningen met bouwnummer 15 t/m 24 zijn er in verschillende kleuren gevelstenen en alle 10 hebben de achtertuin op het westen. Een aangebouwde garage maakt de woningen compleet. In de basis is de woning helemaal kompleet maar met de vele optiemogelijkheden maak je het helemaal jouw nieuwe huis in De Meander.

Bekijk de woningen

Verwachte start verkoop

Naar verwachting start de verkoop na de zomervakantie. Heb je interesse? Meld je dan snel aan als belangstellende en maar een Mijn Eigen Huis account aan als je dat nog niet hebt. Als de verkoop gaat starten kun je meteen jouw voorkeuren doorgeven en uiteindelijk online jouw nieuwe huis kopen.

  Online een woning kopen
  Woningaanbod