Wonen in Meanderhof; meteen klaar om te wonen

18 december '23

De 34 woningen van Meanderhof worden ontwikkeld via het MorgenWonen-concept. Dit is een innovatief en duurzaam woonconcept. De woningen worden opgebouwd uit hoogwaardige, kant en- klare bouwdelen die in de fabriek worden gemaakt. De bouw op locatie is hierdoor alleen nog een kwestie van monteren, waardoor de bouwtijd een stuk korter is dan bij traditionele bouw. Daarnaast worden de woningen bijna volledig afgewerkt opgeleverd. 

Bijna volledig afgewerkt opgeleverd

De periode rond een verhuizing is vaak een drukke tijd. Er moet veel aan een nieuwe woning gebeuren voordat je echt comfortabel kunt wonen. Met een woning in Meanderhof is dat anders. In Meanderhof worden de woningen bijna volledig afgewerkt opgeleverd. We leveren de woning niet compleet afgewerkt op, omdat we jou nog de vrijheid willen geven om jouw woning naar eigen wens af te werken. Benieuwd wat dit voor jou betekent? Lees via onderstaande button meer over de afwerking van de woningen.

Afwerking woningen Meanderhof

Wonen in Meanderhof?

In Meanderhof komen 34 woningen, waaronder verschillende type hoek- en rijwoningen en levensloopbestendige woningen. De eerste informatie over deze woningen is bekend, waaronder prijsindicaties, concept plattegronden en schetsen per woningtype.

Wil jij hier graag wonen? Ga voor meer informatie naar het woningaanbod en schrijf je alvast in als belangstellende. We houden je dan op de hoogte van het laatste nieuws en ook ontvang je als eerste bericht zodra de verkoop start! Naar verwachting is dit in het voorjaar van 2024.

Bekijk woningaanbod
Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Wonen in Markiezaten? Bekijk het woningaanbod