Alle 24 woningen straks in één keer in verkoop

4 februari '21

Goed nieuws! De 24 woningen van het vervolg van De Zuidrand hadden we opgesplitst in 2 deelfases van respectievelijk 14 en 10 woningen. Maar aangezien de belangstelling voor deze woningen alsmaar toeneemt hebben we besloten ze samen te voegen zodat straks alle woningen in één keer in verkoop gaan.

image alt

Meer keuze in De Zuidrand

De woningen van De Zuidrand aan de Markiezaatsweg in Bergen op Zoom zijn opvallende verschijningen aan deze weg. Moderne architectuur, lichte kleur gevels, grote ramen en gedetailleerde afwerking met houten delen. Terwijl de bouw van de eerdere 2 fases in volle gang is wordt achter de schermen druk gewerkt aan een vervolg van deze gewilde woningen. In het 2e kwartaal verwachten we in verkoop te gaan met nóg 24 van deze woningen. Ook hier weer 2 types maar enkele woningen op de hoek hebben standaard een uitbouw en natuurlijk hebben ze allemaal de tuin op het zuiden en een fantastisch uitzicht aan de achterkant. Een koper van fase 1 deelt enthousiast zijn foto's van de bouwvorderingen met ons. 

Meld je aan

Meld je tijdig aan

Meer woningen tegelijk in verkoop betekent ook meer kans op een woning. Meld je daarom alvast aan als belangstellende. Maak ook een wensenlijst met jouw favoriete bouwnummers. Heb je al een wensenlijst? Dan kunje nu ook de bouwnummers 15 t/m 24 er aan toevoegen. 

Woingaanbod Zuidrand
Woning kopen? Lees de verkoopprocedure
Hier wonen? Woningaanbod