Kerstgroeten uit Markiezaten

9 december '21

De feestdagen staan weer voor de deur. Ook in Markiezaten betekent dit dat er weer een gezellige tijd aanbreekt. Juist in deze tijd is dat enorm belangrijk. Heerlijk met familie, vrienden en natuurlijk de buren genieten van de nieuwe woning en de omgeving, waar het heerlijk samenkomen is. Staat jouw kerstboom volgend jaar ook in Markiezaten?

image alt

Terugblik 2021

In Markiezaten speelde een heleboel het afgelopen jaar. Meerdere deelfases van de Zuidrand, Meander Noord en de Kievietsbloem zijn in aanbouw, start de bouw op korte termijn, of zijn zelfs al opgeleverd. De voorbereidingen van Buurt 4 zijn opgestart.

Lijkt het je wat om de komende jaren te genieten van de kerstsfeer in Markiezaten vanuit de warmte van je nieuwe woning? De verkoop van Buurt 4 gaat begin 2022 van start.

image alt

Vooruitkijken 2022

Misschien geniet jij hier wellicht volgend jaar al van de fonkelende lichtjes, kinderen die sneeuwpoppen bouwen, warme chocomel in de hand en als het meezit een schaatspartij over de lange waterslinger die de wijk omzoomd. Een heerlijke plek om te wonen en met elkaar te genieten, in de zomer maar zeker ook in de winter! Kijk voor het aanbod op de plankaart neem vrijblijvend contact met ons verkoopteam op

Namens het team BPD wensen wij alle (toekomstige) bewoners hele fijne feestdagen toe en een fantastisch nieuw woonjaar!

Woningaanbod

Ook wonen in Markiezaten?

Wil jij ook graag in Markiezaten wonen? De Meander Buurt 4 is de nieuwste uitbreiding met 53 woningen. Diverse groottes en types. De impressies van de woningen staan al online, net als de indicatieve prijs per woning. Binnenkort delen we de plattegronden met je zodat ook helder is hoe de indeling wordt van jouw favoriete woning!

Meld je aan voor het nieuwe aanbod
  Meer nieuws
  Woningaanbod Buurt 4