Maak kennis met de Meander Fase 2 Noord

5 november '19

Een ruime 2 onder 1 kapwoning met in de achtertuin een vlonder in het water van de Augustakreek of wat denk je van een 2 onder 1 kapwoning aan een groen plein waar je kinderen lekker kunnen spelen? Maak kennis met de nieuwste uitbreiding in de Meander! In totaal 44 nieuwe 2 onder 1 kapwoningen. Iets voor jou?

image alt

Wonen aan water

Aan het water van de Augustakreek kun jij straks wonen in een prachtige 2 onder 1 kapwoning. Met de achtertuin op het zuiden die grenst aan het water ervaar je het hele jaar een vakantiegevoel. Zie jij jezelf al zitten op de vlonder met een drankje en een goed boek? Of wat denk je in de winter als het water dichtgevroren is? Bind de schaatsen onder en je stapt zo vanuit je tuin het ijs op!

image alt

Wonen aan een pleintje

Heerlijk rustig wonen is het in Fase 2 Noord. Af en toe fietst er iemand voorbij, zie je de buurvrouw de hond uitlaten en komt de postbode een pakketje bezorgen. Geen geraas van auto's voorbij je huis maar kinderen die veilig voor de deur spelen met vriendjes op het plein. Auto's staan niet op straat geparkeerd maar netjes op de inrit of in de aangebouwde garage naast de woningen. Op deze plek staan straks traditionele 2 onder 1 kapwoningen in verschillende gevelkleuren. 

Verwachte start verkoop

Naar verwachting start de verkoop in het voorjaar van 2020. Op dit moment worden tekeningen en impressies van de woningen voor je uitgewerkt. Ondertussen kun jij je aanmelden als belangstellende voor deze woningen. Wil jij op de hoogte blijven en zijn deze woningen écht iets wat jij zoekt in de Meander? Meld je dan aan als belangstellende of maak alvast een account van Mijn Eigen Huis aan.

  Mijn Eigen Huis
  Bekijk het woningaanbod