Maak kennis met de woningtypes van De Meander Buurt 4

20 september '21

Ben je op zoek naar een nieuw huis in Bergen op Zoom? Dan klinkt het je vast goed in je oren dat in Markiezaten De Meander weer een nieuw buurtje komt met 59 nieuwbouwwoningen. De woningtypes van De Meander Buurt 4 staan online. Meld je aan!

image alt

Opbouw van het wijkje

De Meander Buurt 4 is opgebouwd uit 3 kleine woonblokken waarvan de achtertuinen aan elkaar grenzen en aan het water staan de woningen statig naast elkaar met de auto in de aangebouwde garage of op de eigen oprit. Deze nieuwe buurt is qua architectuur, woningplattegronden en woningtypes vergelijkbaar met de traditionele woningen van de  De Kievitsbloem die eerder werden aangeboden. De kleur gevelstenen wisselt van wit, oranje rood naar rood paars. Een speelse wijk met veel variatie in woningtypes!

image alt

Hoek- en rijwoningen

In totaal komen er 19 hoek- en rijwoningen in Buurt 4. In het autoluwe buurtje zie je haast geen geparkeerde auto's op straat. De gevelkleuren van de woningen zijn afwisselend licht of in een rode tint maar opvallend zijn ook de hoge ramen de details van het metselwerk. 

Bekijk de rijwoningen
image alt

2 onder 1 kapwoningen

De 2 onder 1 kapwoningen zijn het meest vertegenwoordigd in Buurt 4. In totaal maar liefst 36! Daarvan staan er 12 aan het water en de overige woningen in kleine woonblokken met de achtertuinen naar elkaar gericht. Er zijn verschillen in gevelkleur, gevelsteen, raampartijen en dakconstructie. Opvallend is dat op elke hoek van een hofje een woning met een tuitgevel staat. 

Naar de 2 onder 1 kapwoningen
image alt

Vrijstaande woningen

Is vrijstaand wonen altijd al jouw wens geweest en dan ook nog eens een tuin die grenst aan water? Dan is dit je kans in Buurt 4. Er komen 3 vrijstaande woningen aan het water en 1 staat op de hoek van een woonblok. Traditionele architectuur, in een rustige straat en een wijkje met veel groen. Wat wil je nog meer? 

Vrijstaande woningen

Duurzame voorzieningen

Alle woningen hebben duurzame voorzieningen zoals een warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming. Een mooie keuken met apparatuur en een complete badkamer mogen uiteraard niet ontbreken. Interesse? Meld je aan!

Vragen? Neem contact op
Hier wonen? Bekijk alle woningen