Maak alvast kennis met de makelaars

3 februari '20

De start verkoop van de Zuidrand komt steeds dichterbij. De exacte datum volgt binnenkort en ondertussen maken wij de verkoopstukken compleet. Wist je dat je het volledige aankoopproces van een nieuwbouwwoning volledig digitaal kunt doorlopen? Maar wat als je liever met een makelaar om tafel gaat? Kan dat dan nog wel? Natuurlijk! We hebben zelfs 2 makelaars klaar staan en stellen ze graag aan je voor.

image alt

Van Opstal Grosfeld Makelaars

Het team van Van Opstal Grosfeld Makelaars is een goede bekende van Markiezaten. Zij verkopen al vanaf het eerste uur woningen in dit nieuwe gebied van Bergen op Zoom. Als plaatselijke makelaar zijn zij al jaren betrokken bij nieuwbouw in en om Bergen op Zoom, ervaring met nieuwbouwwoningen is dus ruim aanwezig! Van Opstal Grosfeld is een vertrouwd en vakkundig makelaarskantoor met een hecht team, dat altijd voor de beste match gaat!

Van Opstal Grosfeld Makelaars BV
Westersingel 4
4611 HV Bergen Op Zoom
[email protected] 
0164-217000 

Helmig Makelaardij

Helmig Makelaardij is gevestigd in Halsteren en is ook al betrokken bij de verkoop van woningen in Markiezaten vanaf dag 1. Helmig Makelaardij heeft een gespecialiseerd nieuwbouwteam en dat is een voordeel, want een nieuwbouwwoning kopen is toch net even iets anders dan een bestaande woning. In de Dorpsstraat in Halsteren hebben zij een gezellig pand waar je terecht kunt. 

Helmig Makelaardij en Taxatiebureau o/z
Dorpsstraat 107 4661 HN Halsteren
[email protected]
0164 685925

Helmig makelaardij
  Een woning kopen
  Woningaanbod