Laatste 2 onder 1 kapwoningen in verkoop

12 augustus '20

Het is zover! De laatste 18 woningen van De Meander Noord zijn in verkoop. In welke 2 onder 1 kapwoning zie jij jezelf al wonen? Geef nu jouw voorkeuren door.

image alt

Al geregistreerd?

Sta je al ingeschreven voor deze projectfase met de laatste 18 woningen én heb je al een account van Mijn Eigen Huis? Dan heb je via e-mail een bericht ontvangen en kun bij het woningaanbod direct inschrijven op jouw woningvoorkeuren.

Geef je voorkeuren door
image alt

Nog niet geregistreerd?

Was je nog niet eerder bekend met deze projectfase in De Meander en heb je interesse in zo'n mooie woning? Ook dan kun je jouw voorkeuren doorgeven. Dat gaat zo:

Via het woningaanbod: open een bouwnummer waar je interesse in hebt en geef je voorkeur door. Wij willen dan natuurlijk wel weten wie je bent. Doorloop de stappen die volgen waarin je jouw gegevens achterlaat, een account aanmaakt als je dat nog niet hebt en geef tenslotte jouw voorkeur(en) door.

Woningen

Financiële check

Neem alle stukken over het project die in jouw account staan goed door. Geef daarna maximaal 5 voorkeuren door. Wil je een andere volgorde of een woning toevoegen of verwijderen uit je lijstje? Dat kan! Aanpassen tijdens de inschrijfperiode kan tot en met 19 augustus 17:00 uur. Vergeet dan niet om jouw aanpassingen op te slaan. De uitslag van de toewijzing krijg je op donderdag 20 augustus in de loop van de dag in je mailbox. In jouw account van Mijn Eigen Huis zie je of je een woning toegewezen hebt gekregen of dat je op de reservelijst staat. Vergeet je niet jouw te uploaden?

Meer over de financiële check
  Verkoopprocedure
  Voorkeur(en) doorgeven