Maak kennis met De Kievitsbloem

16 december '20

De Kievitsbloem is in De Meander Noord de nieuwste uitbreiding met in totaal 53 woningen. Zo divers qua uitstraling de hele wijk in Bergen op Zoom is, zo ook is De Kievitsbloem. Karakteristieke woningen en traditonele accenten in de gevels zie je ook hier weer terug. Maak kennis met De Kievitsbloem.

Ruim opgezet en rondom water

De Kievitsbloem is ruim opgezet en je woont hier rondom het water. Het is een groene buurt met veel aandacht voor kinderen. Door de centrale ligging is zowel het bruisend hart van Bergen op Zoom, als de natuur altijd dichtbij. Of je nu een rijwoning, 2 onder 1 kap of half vrijstaande woning zoekt, in deze kleine wijk is voor iedereen een woning te vinden.  Zo bestaat de wijk uit 26 rij- en hoekwoningen waar aan de voorzijde een kenmerkende verandazone is ontworpen. De 16 ruime 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen varieëren van een grootte en oriënteren zich op het veelvuldig aanwezig groen in de wijk. De 11 waterwoningen  bestaan uit 3 lagen met een plat dak en staan aan het water. 

Verwachte start verkoop

De 53 woningen van De Kievitsbloem gaan in 2 fases in verkoop. Als eerste zijn 35 woningen van buurtje 3a aan de beurt. Dat zijn 2 onder 1 kapwoningen in 2 varianten, rijwoningen en de waterwoningen. Naar verwachting start de verkoop aan het einde van het 1e kwartaal van 2021. Rond de zomer gaan de resterende 18 rijwoningen en 2 onder 1 kapwoningen van buurtje 3b in verkoop. Welke bouwnummers dat zijn vertellen we je later!

Voorbereidingen

Op dit moment wordt het plan verder uitgewerkt. Om een goede indruk te geven hoe de wijk, de buurtjes en de woningen eruit komen te zien delen we de komende tijd steeds meer informatie met je. Houd daarom de nieuwspagina goed in de gaten of, nog beter abonneer, je op de algemene nieuwsbrief van De Markiezaten als je dat nog niet gedaan hebt en maak een persoonlijk account aan. Je wordt automatisch via e-mail op de hoogte gehouden. 

Planning
  Planning
  Meer nieuws