Direct beschikbaar in Markiezaten: Kievietsbloem 10

30 mei '23

Het comfort van nieuwbouw, maar wel op korte termijn verhuizen? Dan is deze woning in Markiezaten echt een uitkomst. De woning is namelijk al opgeleverd en dus snel bewoonbaar! Maak kennis met huisnummer 10 aan de Kievietsbloem.

image alt

Uitgebouwde tussenwoning

Bouwnummer 25 (ook wel: huisnummer 10 aan de Kievietsbloem) heeft een woonoppervlakte van ca. 137 m2 en een perceel van ca. 138 m2. De woning heeft een uitbouw van 2.40 meter, een fijne living met open keuken, drie slaapkamers en de mogelijkheid tot meer slaapkamers op de tweede verdieping. De wanden zijn behangklaar, het plafond is afgewerkt met spuitwerk en de vloer betreft een cementdekvloer. De keuken, badkamer, toilet en vloer kun je nog volledig naar eigen smaak inrichten. Daarnaast is de woning gasloos, voorzien van vloerverwarming, zonnepanelen, lucht-waterwarmtepomp en energielabel A+++.

Benieuwd geworden naar de precieze indeling en de foto's?

Bekijk woning
image alt

Interesse? Vraag een optie aan

Heb jij interesse in deze direct beschikbare tussenwoning in Markiezaten? Dan kun je direct een optie aanvragen bij het bouwnummer. Je doorloopt vervolgens enkele stappen waarin je jouw gegevens invult en een account van Mijn Eigen Huis aanmaakt, als je dat nog niet hebt. Op werkdagen hoor je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen. 

Ook kun je een bezichtiging plannen met één van de betrokken de makelaars.

Optie aanvragen
Wat speelt er? Het laatste nieuws
Wonen in Markiezaten? Bekijk woningaanbod