Instapklaar

13 mei '22

De rijwoningen en 2 onder 1 kapwoningen in Buurt 5 worden woonklaar opgeleverd. En met woonklaar bedoelen we ook écht woonklaar. Hoe fijn is dat! Zo worden alle wanden op elke etage net als de plafonds op de begane grond en 1e verdieping 'airless' wit gespoten. En dat is nog niet alles! Van een schitterende pvc-vloer op de begane grond en de 1e verdieping en tapijt op de zolderverdieping tot vloerbedekking op alle trappen!

image alt

Altijd warme voeten

Een behaaglijk thuisgevoel is inherent aan lekker warme voeten. Wat is er fijner dan vloerverwarming op een koude ochtend? De volledige begane grond én de 1e verdieping van de woningen hebben een luxe vloerverwarming – met uitzondering van het toilet en de trapkast. Hoe aangenaam is dat! 

Woningaanbod Buurt 5
image alt

Smaakvol sanitair

Ook de badkamer en het toilet zijn van alle gemakken voorzien. Van een fraai wastafelmeubel en Villeroy & Boch sanitair tot een glazen douchecabine; zelfs aan stijlvolle rvs-accessoires hebben we gedacht! Deze zijn bij oplevering aanwezig! Bovendien wordt ook de badkamer voorzien van een comfortabele vloerverwarming, die samen met de elektrische designradiator zorgt voor een warm sfeertje.

image alt

Lekker duurzaam

Jouw woning wordt gebouwd om milieubewust te wonen en zuinig om te gaan met energie. De woning is uitstekend geïsoleerd en alle ramen zijn voorzien van drielaags isolatieglas. Er is geen CV-ketel maar een duurzame warmtepomp die warmte uit de buitenlucht haalt. In combinatie met de vloerverwarming biedt dit een zeer comfortabel binnenklimaat.

Het dak is aan de meest zuidelijke kant bekleed met zonnepanelen waarmee je, jouw eigen duurzame energie opwekt. De door CO2 sensoren gestuurde ventilatie meet continu hoeveel lucht moet worden aan- en afgevoerd. Door dit slimme systeem gaat geen energie verloren aan het verwarmen van overtollige lucht. Het WTW- systeem (warmteterugwinning) zorgt ervoor dat de aangevoerde verse lucht wordt voorverwarmd via de bestaande warmte in jouw huis. Zo is minder energie nodig om de lucht op kamertemperatuur te brengen.

Veel gestelde vragen Morgen Wonen

Heb je een specifieke vraag over Morgen Wonen? Hieronder vind je de antwoorden op vragen die wij regelmatig krijgen over het kopen van een Morgen Wonen nieuwbouwwoning. Staat jouw vraag er niet bij? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe dan? Productie en montage
Hier wonen? Bekijk het aanbod