Indicatieve prijzen van Zuidrand fase 4

24 maart '22

De indicatieve prijzen van de 22 woningen van Zuidrand fase 4 zijn bekend. Bekijk de prijzen per bouwnummer en maak alvast een wensenlijst aan.

image alt

Welke woning past bij jouw budget?

Het aanbod van Zuidrand fase 4 bestaat uit 22 moderne 2 onder 1 kapwoningen. Flinke woningen met 3 woonlagen en een plat dak. Alle woningen hebben een vrij uitzicht aan de achterzijde en zijn goed bereikbaar. Op basis van alle kenmerken is een voorlopige prijs berekend per woning. Kijk bij het woningaanbod wat de indicatieve prijs per bouwnummer is. Wil je weten of jouw droomwoning financieel binnen jouw budget past? Maak dan voor een indicatie eens gebruik van de rekenmodule.

image alt

Woningen vergelijken

Het aanbod van Zuidrand fase 4 bestaat uit 3 typen 2 onder 1 kapwoningen. Type A en B zijn gespiegeld en de mogelijkheid tot een optioneel dakterras is voor het ene type aan de voorkant en bij het andere type aan de achterkant. Van Type C is er maar 1 bouwnummer en deze heeft standaard een uitbouw aan de achterzijde. Ontdek de verschillen én overeenkomsten van alle woningen van Zuidrand fase 4. Het is heel simpel, vink de bouwnummers aan die je met elkaar wilt vergelijken, klik vervolgens op de knop Vergelijk woningen en je krijgt een mooi overzicht. Handig toch?

Vergelijk jouw favoriete woningen

Waarom zijn er nog geen definitieve prijzen?

We willen graag dat je zo snel mogelijk weet dat er een nieuwbouwproject aan komt. Zo is er voldoende tijd om je goed te oriënteren voor verkoop start. Op het moment dat het project wordt aangekondigd is het schetsontwerp klaar. Achter de schermen gebeurt er daarna nog van alles. Het schetsontwerp wordt verder uitgewerkt tot een definitief ontwerp waarin de precieze details worden vastgelegd en er worden afspraken gemaakt met de aannemer. Hoewel we vooraf een zo goed mogelijke inschatting maken, kan het zijn dat bijvoorbeeld de waarde van de woning gedurende de tijd verandert of dat er een andere aanleiding is om de prijzen aan te passen. Op het moment dat de start verkoop nadert en alle details zijn uitgewerkt, wordt de verkoopprijs definitief vastgesteld.

  Financiering
  Woningen