Alle hoek- en rijwoningen zijn opgeleverd!

1 december '23

In april dit jaar is de bouw van de hoek- en rijwoningen van Morgen Buurt 5 fase 1 gestart en deze week zijn, in drie dagen, alle woningen opgeleverd!

De woningen zijn ontwikkeld via het MorgenWonen-concept. Een innovatief en duurzaam woonconcept. De woningen zijn opgebouwd uit hoogwaardige, kant en- klare bouwdelen die in de fabriek worden gemaakt. De bouw op locatie is hierdoor alleen nog een kwestie van monteren. De woningen zijn volledig woonklaar opgeleverd, en dit betekent direct gereed om te wonen! Vandaag de sleutels is letterlijk Morgen Wonen! Wij wensen alle toekomstige bewoners heel veel woonplezier toe in hun nieuwe woning!

Ook in Markiezaten wonen?

Ben jij op zoek naar een hoek- of rijwoning in Markiezaten? Er komt nieuw woningaanbod aan in de wijk: Meanderhof. Deze nieuwe fase bestaat uit 34 woningen, waaronder verschillende type hoek- en rijwoningen en levensloopbestendige woningen. Ook deze fase wordt ontwikkeld middels het MorgenWonen-concept

De eerste informatie over deze woningen is bekend, waaronder prijsindicaties, concept plattegronden en schetsen per woningtype. Ga voor meer informatie naar het woningaanbod en schrijf je alvast in als belangstellende. We houden je dan op de hoogte van het laatste nieuws en ook ontvang je als eerste bericht zodra de verkoop start!

Bekijk woningaanbod
Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Wonen in Markiezaten? Bekijk het woningaanbod