afbeelding bij afwerkingsniveau de Meander

Afwerking woningen de Meander

19 september '16

Voor ons is een goede afwerking in én rondom de woning vanzelfsprekend. Voor de woningen in de Meander is daarom gekozen voor mooie en kwalitatief hoogwaardige producten.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan Mosa tegels en kranen van het merk HansGrohe. Alle woningen in de Meander krijgen standaard luxe sanitair van Villeroy & Boch met glazen doucheschermen én een complete keuken met onder andere een vaatwasser. Daarnaast heeft iedere woning op de begane grond vloerverwarming. Nooit meer koude voeten dus! 

Duurzaamheid

Ook op het gebied van duurzaamheid hebben de nieuwe woningen meer te bieden. Zo krijgen alle tweekappers een eigen lucht/water warmtepomp die op duurzame wijze het warme water én de vloerverwarming in de woning regelt. 
Op de daken van alle rij- en hoekwoningen komen standaard zonnepanelen die het zonlicht omzetten in extra elektriciteit. Goed voor het milieu en het scheelt jou weer aanzienlijk in je maandelijkse elektriciteitsrekening. 

Groen

Rondom de woningen is veel aandacht besteed het openbaar gebied en groen. Zo komen er in iedere voortuin groene haagjes. Op verschillende hoeken en bij de achtertuinen die grenzen aan het achterpad komen groene erfafscheidingen in de vorm van hekwerk begroeid met hedera. Tussen de Oester en de Augustakreek komt een mooie groene zone met bomen. Zo wordt wonen in de Meander ook écht wonen tussen groen en water.