Waarom een financiële check?

25 maart '20

Als je straks een woning in de Zuidrand koopt dan is de financiering een belangrijk onderdeel bij de aankoop van je nieuwe thuis. Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers van de Zuidrand? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop start. 

image alt

Upload je financiële check, zodra de verkoop start

De financiële check kán straks in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door nadat de verkoop is gestart een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft.

Financiële Check

Makelaars

Wist je dat je het volledige aankoopproces van jouw nieuwe wonig volledig digitaal kunt doorlopen? Je geeft online je voorkeuren door, wacht tot de toewijzing, accepteert de optie als je een woning toegewezen hebt gekregen, start het aankoopproces en zet tenslotte je handtekening ook nog eens digitaal onder de overeenkomsten. Maar wat als je liever met een makelaar om tafel gaat? Kan dat dan nog wel? Natuurlijk! We hebben 2 makelaars voor je klaarstaan om je door dit aankoopproces te leiden.

  Lees meer over de woningen
Verkoopprocedure en meer Online een woning kopen