Definitieve prijzen Zuidrand fase 1

17 maart '20

Eerder al hebben we een prijsindicatie gegeven voor de woningen van de Zuidrand. Wij hebben ondertussen de puntjes op de i gezet en de definitieve prijzen bij het woningaanbod op deze website gezet. Interesse in zo'n prachtige woning in deze nieuwbouwwijk in Bergen op Zoom? 

image alt

De prijzen

Voordat je doorklikt naar het woningaanbod en de bijbehorende prijzen, leggen we je nog even uit wat je allemaal krijgt voor deze prijs:

  • Duurzame en energiezuinige woning. Denk aan zonnepanelen, warmtepomp, vloerverwarming in de gehele woning en uitstekende isolatie.
  • Complete keuken
  • Volledig afgewerkte badkamer en toilet
  • Een nieuwbouwwoning koop je vrij op naam (v.o.n.) en dat scheelt bijkomende kosten bij de aankoop

Bekijk de prijzen

Binnenkort start de verkoop

De verkoop van de 6 woningen van de Zuidrand fase 1 start binnenkort (datum volgt). Het inschrijfproces is volledig digitaal. Dat houdt in dat je jouw voorkeuren online kunt doorgeven, via jouw Mijn Eigen Huis account. Je hebt dan een week de tijd om jouw voorkeuren door te geven. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. Je krijgt per mail te horen of jij een woning toegewezen hebt gekregen en je ziet het in jouw account van Mijn Eigen Huis. 

Tip: Nu je weet wat de koopsom is van jouw favoriete huis is het verstandig om een financiële check te doen. Je vergroot hiermee de kans op een woning. Wat houdt dat precies in en waarom zijn jouw kansen dan groter? We vertellen het je graag op de pagina over de Financiele check.

  Alles over het Mijn Eigen Huis account
  Bekijk de prijzen van de woningen