Prijzen van De Zuidrand zijn definitief

9 maart '21

Wat kost jouw nieuwe woning aan De Zuidrand? Mooi zijn ze zéker! Maar als je jouw zinnen hebt gezet op zo'n moderne 2 onder 1 kapwoning met de natuur in de nabije omgeving en winkels voor de dagelijkse voorzieningen vlakbij, dan wil je uiteraard ook weten wat zo'n huis gaat kosten. Goed nieuws, de prijzen zijn definitief.

image alt

Hoe ziet jouw wensenlijst eruit?

Per woning is nu bekend wat de definitieve prijs is. Dat maakt de informatie die je nodig hebt om een keuze te maken compleet. Het enige wat je nu kunt doen voor de verkoop start is een financiële check bij de bank opvragen. Zo weet je zeker of je jouw favoriete woning ook kunt financieren en het vergroot jouw kans op een woning. Wat het precies inhoudt lees je op de pagina financiële check. Heb jij je wensenlijst met bouwnummers al gemaakt?

Bekijk de prijzen

Binnenkort start de verkoop

Binnenkort start de verkoop van alle 24 woningen van De Zuidrand. We hopen je snel meer te vertellen over de exacte datum. Wil jij goed voorbereid zijn? Maak dan alvast een Mijn Eigen Huis account aan. Het inschrijfproces is volledig digitaal en dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online kunt doorgeven tijdens de inschrijfperiode als de verkoop is gestart. Gewoon via jouw Mijn Eigen Huis account. Je hebt dan een week de tijd om jouw voorkeuren door te geven. Daarna vindt de toewijzing plaats. Je krijgt per mail te horen of jij een woning toegewezen hebt gekregen én je ziet het in jouw account van Mijn Eigen Huis.

Tip: Nu je weet wat de koopsom van jouw favoriete woning is, is het verstandig om een financiële check te doen. Je vergroot hiermee de kans op een woning. Wat houdt dat precies in en waarom zijn jouw kansen dan groter? We vertellen het je graag op de pagina over de financiële check.

  Financiële check
  Woningen