Prijzen en fasering Morgen Buurt 5

23 juni '22

De prijzen per woning in Morgen Buurt 5 zijn bekend. Nu weet je zeker wat jouw favoriete woning gaat kosten en kun je alvast een financiële check bij de bank of hypotheekverstrekker regelen. Maar er is nog een ander belangrijk punt om even aandachtig te lezen.

Let op: Splitsing in 2 fases

Morgen Buurt 5 bestaat in totaal uit 72 woningen maar niet alles gaat tegelijk in verkoop. Het project wordt opgesplitst in 2 fases. Alle bouwnummers blijven bestaan maar worden in 2 fases verkocht. De eerste fase gaat binnenkort al in verkoop, de exacte datum volgt, en de overige woningen gaan op een nader te bepalen moment. Dat is dus nu nog niet bekend. Het is belangrijk voor je om te weten welke dat zijn want het kan zomaar zo zijn dat jouw favoriete woningen pas later in verkoop gaan. 

Fase 1 - 37 woningen

Het aanbod van de eerste fase bestaat uit:

  • grote hoek- en rijwoningen met beukmaat 5.40m (11)
  • diverse 2 onder 1 kapwoningen (26)

De prijzen van deze woningen zijn nu per bouwnummer bekend en vind je bij het woningaanbod.

Kijk bij het aanbod welke bouwnummers in de eerste fase aangeboden worden. Ook op da kavelkaart kun je zien welke woningen dat zijn. Zitten de woningen waar jij belangstelling voor hebt getoond er nu niet bij dan worden ze aangeboden in de 2e fase van Morgen Buurt 5.

Woningaanbod Morgen Buurt 5

Fase 2 - 35 woningen

De tweede fase van Morgen Buurt 5 bestaat uit:

  • alle vrijstaande woningen (6)
  • de kleinere hoek- en rijwoningen met beukmaat 4.80 m (13)
  • diverse 2 onder 1 kapwoningen (16).

Wanneer deze woningen in verkoop gaan is nog niet bekend. Zodra deze fase wordt aangeboden en gepubliceerd op de website is het belangrijk dat je je opnieuw inschrijft voor deze woningen. Je ontvangt hierover een bericht als je bent geabonneerd op de nieuwsbrief. Bij de toewijzing van deze woningen geldt dan de aanmelddatum van inschrijving op het project voordat de splitsing plaatsvond.

  Financiering
  Woningaanbod