Goed voorbereid op weg naar de Meander Noord fase 2

12 mei '20

De verkoop van de woningen van de Meander Noord fase 2 komt er al snel aan. Ga je voor zo'n 2 onder 1 kapwoning aan het hofje of toch maar die prachtige woning aan het water? Als je goed bent voorbereid op de online verkoop dan weet je wat je moet doen als de woningen in verkoop gaan. Lees alles over een financiële check en online een woning kopen.

image alt

Definitieve prijzen en financiële check

Natuurlijk wil je weten wat jouw favoriete huis in de Meander fase 2 Noord gaat kosten. De prijzen hebben we voor je bij elke woning geplaatst en om het plaatje kompleet te maken staan de plattegronden er ook. Nu de prijzen definitief zijn kan je jouw financiële check vast gaan aanvragen. Je kunt deze uploaden in jouw account van Mijn Eigen Huis zodra de verkoop is gestart. Een financiële check kan namelijk in jouw voordeel werken bij de toewijzing. Lees wat het is en hoe je er aan komt. 

Alles over de financiële check
image alt

Online een nieuwbouwwoning kopen

Als de verkoop is gestart geef je straks online maximaal 5 voorkeuren door via jouw account van Mijn Eigen Huis. Tijdens de inschrijfperiode kun je jouw voorkeuren zo vaak als je wilt aanpassen. Daarna worden de woningen toegewezen op basis van verschillende voorwaarden en ontvang je de uitslag van de toewijzing in je mailbox en in jouw account. Heb je woning toegewezen gekregen dan volg je het online koopproces en teken je uiteindelijk ook de contracten online. Dat kan thuis aan de keukentafel of bij de makelaar als je dat liever wilt.

  Financiële check
  Mijn Eigen Huis