Zo mooi wordt de Zuirand

10 december '19

Ze zijn klaar! De schetsen van de moderne 2 onder 1 kapwoningen aan Zuidrand zijn uitgewerkt tot prachtige impressies. Je ziet meteen hoe mooi het gaat worden! Het zijn in totaal 14 woningen die gefaseerd in verkoop gaan. Voor de eerste 6 zal dat naar verwachting begin 2020 zijn. Begin het nieuwe jaar goed en meld je alvast aan!

image alt

Mooi van buiten en van binnen

Vanaf de Markiezaatsweg zie je hoe de woningen aan Zuidrand er straks uitzien. Bekijk deze nieuwbouwwoningen ook eens vanuit de lucht. Zie je dat groene achtergebied? Mooi aan de architectuur van de woningen is behalve de strakke vorm de combinatie van de lichte gevels met de houten details bij de voordeur bij de mooie hoge ramen aan de voorkant van de woning. Welke woning je ook kiest, je hebt altijd optioneel de keuze om een garage of carport te maken, maar wat denk je van een fijn dakterras!

Interesse?

Vind je deze huizen ook zo mooi en zie jij jezelf met je gezin hier al wonen? Meld je dan aan als belangstellende. Je ontvangt vanaf dat moment dan ook alle nieuwsbrieven en hoef je niets te missen. Maak dan meteen een Mijn Eigen Huis account aan, dan ben je helemaal goed voorbereid als de verkoop gaat starten. Wanneer? Naar verwachting in het eerste kwartaal van 2020.

Meer over Mijn Eigen Huis
zuidrand
  Een woning kopen
  Financiering