Een vervolg van de Zuidrand

2 december '20

Goed nieuws! Na een succesvolle verkoop van de 2 onder 1 kapwoningen van De Zuidrand krijgt dit nieuwbouwproject een vervolg. Vergelijkbare woningen zijn het maar met kleine verschillen ten opzichte van eerdere fases. Lees er alles over.

image alt

Hetzelfde maar toch een beetje anders

Hoe mooi is het dat er nóg 24 woningen bijkomen in de Zuidrand! In 2 fase gaan ze in verkoop; eerst 14 en daarna nog eens 10. Het zijn vergelijkbare woningen in 2 types zoals in de voorgaande fase maar zijn een paar verschillen. Zo is er standaard een aangebouwde berging naast het huis en de 3 woningen op de hoek zijn extra groot. Die hebben achter de woning over de hele breedte een uitbouw die doorloopt naar de aanbouw achter de berging. Hoe fijn is het om daar een werkkamer, tuinkame rof speelkamer voor de kinderen van te maken? 

Zuidrand fase 3

In de nieuwste uitbreiding van de Zuidrand komen 14 moderne 2 onder 1 kapwoningen. Statige woningen in 2 types. Zo heeft Type A de mogelijkheid tot een dakterras aan de voorzijde en heeft Type B dat aan de achterzijde. Alle woningen hebben de achtertuin op het zuiden en een open zicht naar het achterliggend gebied. Uiteraard zijn er ook weer veel optiemogelijkheden zoals bijvoorbeeld een aangebouwde garage, een slaapkamer en badkamer beneden of een extra raam op de 1e verdieping. Mogelijkheden genoeg!

Gedetailleerde afwerking

Het zit 'm in de details! Terugliggende kozijnen, grijs/wit genuanceerd metselwerk en wat denk je van de mooie houten voordeur? Maar ook de moderne vormgeving van de woningen springt eruit. Hoe fijn is het om op de verdiepingen geen schuine wanden te hebben? Met recht zijn deze grote woningen opvallende verschijningen aan de rand van de Markiezaatsweg.

Planning

Momenteel werken we achter de schermen aan het uitwerken van deze woningen. Zo komen er binnenkort mooie impressies zodat je een beter beeld krijgt dan de schets die je nu bij het woningaanbod ziet. Ook de uitgewerkte woningplattegronden volgen later. Zodra we meer gegevens hebben plaatsen we dat op deze website. Meld je alvast aan voor de Zuidrand fase 3, dan blijf je op de hoogte en hoef je niets te missen. De verwachte start verkoop is als alles volgens planning verloopt in het 1e kwartaal van 2021.

  Contact
  Woningaanbod