Woonklaar en duurzaam

26 augustus '22

Normaal moet er nog veel aan een nieuwe woning gebeuren voordat je echt comfortabel kunt wonen. Bij MorgenWonen is dat anders: jouw duurzame woning in Buurt 5 wordt compleet opgeleverd. Het huis heeft een compleet ingerichte badkamer en keuken met luxe apparatuur. Helemaal woonklaar opgeleverd zodat jij direct kunt verhuizen!

image alt

Vandaag de sleutel, MorgenWonen

De woningen van MorgenWonen worden woonklaar opgeleverd. En woonklaar is ook echt woonklaar. Alle wanden op iedere verdieping worden airless wit gespoten, net zoals de plafonds op de begane grond en 1e verdieping. Op de begane grond en de 1e verdieping wordt een pvc-vloer gelegd, op zolder tapijttegels en op de trappen vloerbedekking.

image alt

Van alle gemakken voorzien

De badkamer en het toilet zijn van alle gemakken voorzien. Zelfs RVS-accessoires zijn bij oplevering aanwezig! Met een fraai wastafelmeubel, luxe sanitair en een glazen douchecabine is de badkamer klaar voor luxueus gebruik. Bovendien wordt de badkamer voorzien van vloerverwarming, die samen met de elektrische designradiator zorgt voor behaaglijke warmte.

image alt

Heerlijk comfortabel en duurzaam

Jouw woning wordt gebouwd om milieubewust te wonen en zuinig om te gaan met energie. De woning is uitstekend geïsoleerd en alle ramen zijn voorzien van drielaags isolatieglas. De woning is voorzien van een duurzame warmtepomp die warmte uit de buitenlucht haalt. In combinatie met de vloerverwarming biedt dit een zeer comfortabel binnenklimaat. Het dak is aan de meest zuidelijke kant bekleed met zonnepanelen waarmee je, jouw eigen duurzame energie opwekt. De door CO2 sensoren gestuurde ventilatie meet continu hoeveel lucht moet worden aan- en afgevoerd. Door dit slimme systeem gaat geen energie verloren aan het verwarmen van overtollige lucht. De WTW-installatie (warmteterugwinning) zorgt ervoor dat de aangevoerde verse lucht wordt voorverwarmd via de bestaande warmte in uw woning. Zo is minder energie nodig om de lucht op kamertemperatuur te brengen. 

In de fabriek geproduceerd

Van de vloer, muren en het dak tot gemetselde gevels, de badkamer en de trap. In de fabriek worden per productielijn de onderdelen van de woningen geproduceerd. Daarna worden de losse elementen op de locatie in elkaar gezet en staat het casco. Daarna vindt de afwerking plaats. Van het plaatsen van binnenwanden, de keuken en een PVC-vloer tot het leggen van de dakpannen, zonnepanelen en het terras. 

Veel gestelde vragen Morgen Wonen

Heb je een specifieke vraag over Morgen Wonen? Hieronder vind je de antwoorden op vragen die wij regelmatig krijgen over het kopen van een Morgen Wonen nieuwbouwwoning. Staat jouw vraag er niet bij? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

  Contact
  Woningen