De impressies van De Zuidrand fase 3 zijn klaar

10 februari '21

De schetsen van de woningen zijn vervangen door meer realistische beelden. De woningimpressies van de nieuwste uitbreiding in De Zuidrand fase 3 zijn klaar. Van binnen én van buiten zijn de 24 bijzondere 2 onder 1 kapwoningen die straks aan de Markiezaatsweg staan prachtig! Kijk je mee?

image alt

Mooi van buiten....

Kijk eens naar deze statige 2 onder 1 kapwoningen. Prachtig afgewerkt met houten delen, verdiepte kozijnen, hoge ramen en een lichte gevelkleur. Samen met de 14 woningen van Fase 1 en Fase 2 vallen ze direct op langs Markiezaatsweg. Allemaal de achtertuin op het zuiden en met een groen, weids uitzicht. Heb je interesse in een woning in Fase 3? Bekijk het (woning)aanbod en meld je aan voor deze projectfase. Dan krijg je automatisch het laatste nieuws in je mailbox en hoor je als eerst wanneer de verkoop start! Binnenkort komt per bouwnummer meer informatie over de definitieve prijzen.

Woningaanbod
image alt

.....én van binnen

De interieurimpressies geven een eerste indruk van de mogelijkheden van jouw nieuwe woning in De Zuidrand. Uiteraard kun je de woning helemaal zelf inrichten en stylen. Zo hebben een paar woningen standaard al een uitbouw achter de aangebouwde berging. Maak er een eigen werkkamer, tuinkamer of speelkamer voor de kinderen van. Wil je een slaapkamer en badkamer beneden? Ook dat is (optioneel) mogelijk bij elke woning. Als je een woning toegewezen hebt gekregen, kun je met de kopersbegeleider van de aannemer de opties doornemen.  

Zuidrand
Wonen aan de Zuidrand? Woningaanbod
Hoe is de indeling Plattegonden