Meld je aan voor De Kievitsbloem

18 december '20

Heel voorzichtig laten we je de eerste beelden van De Kivietsbloem zien. De diverse woningtypes hebben we bij het woningaanbod geplaatst. En dat betekent dat je je al kunt aanmelden als belangstellende voor de eerste fase van deze nieuwe buurt. Welke woning spreekt jou het meeste aan?

image alt

Diverse woningtypes

De Kievitsbloem bestaat uit 53 woningen verdeeld over 2 deelfases: buurt 3a en buurt 3b. In de 1e fase komen alle woningtypes voor. Rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen in 3 types en vrijstaande woningen. Het mooie van De Kievitsbloem is dat eigenlijk de meeste architectuurstijlen van eerdere projecten in de wijk gebundeld zijn. Zo zie je bij enkele rijwoningen een veranda, er staan moderne, hoge woningen aan het water en de gevelkeuren zijn rood en wit. Je ziet ook vooral veel groen en water. Meld je alvast aan voor jouw favoriete woningtype. Binnenkort zie je per woningtype de bouwnummers met gedetailleerde informatie en natuurlijk hebje dan de mogelijkheid om bouwnummers op een wensenlijstje te plaatsen. Hoe dat werkt leggen we je dan ook uit.

Bekijk de woningtypes
image alt

Prijsindicaties

Definitief zijn ze nog niet maar een prijsindicatie per woningtype geeft wel aan waar je ongeveer rekening mee kunt houden. De woningen prijzen zijn inclusief luxe afwerking zoals badkamer en keuken, warmtepomp en vloerverwarming. Er is vast een woning voor jou bij! Meld je aan als belangstellende en blijf op de hoogte.